Bollar & katter...

Vi hade lyxen att få hämta ut ett paket idag - så det var ett glatt gäng som satte sig ner på vardagsrumsgolvet för paketöppning. Först ut - en liten "frost" boll. Tor som är bollgalen blev helt till sig & skrek BOL BOL så högt att katterna bytte våningsplan.
Näst på tur, ett gäng små bondgårdsdjur från schleich. Jag har velat köpa ett par stycken till Tor hur länge som helst, så det kan hända att mamman i huset var lite övertänd & bara "Men sluuuta lek med bollen, titta KO!" (även om en närmare granskning av anatomin visade att det rörde sig om en tjur, men det kändes lite överkurs för kotten).
Den blivande bonden valde dock bort lantbrukslivet just den här eftermiddagen & sprang istället runt med bollen tills det inte fanns en gnutta energi kvar i kroppen. Men jag känner att det ändå finns hopp, för sen gick han & la sig med det djur som han tycker allra, allra, mest om i hela världen - Mammut.
Japp, sötdöden på den... & själv använde jag sovstunden till att googla hemmasnickrade små dockhuslador - för djuren måste ju ha någonstans att bo!

Kommentarer
Postat av: Jo

Sötdöden delux! Så pluttinuttiga =)

Svar: Japp, småttingar & katter är en himla bra kombination!
Ida

2016-04-03 @ 13:38:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0