Four years...

Idag är det fyra år sen Paul & jag förlovade oss!
& det har ju hänt lite sen dess...
 
För fyra år sen började morgonen med att jag vaknade i ett vackert persikofärgat rum med världens mest fantastiska havsutsikt. Idag startade jag dagen med att kissa inför publik. En publik bestående av trött Mammut & hyper Tor som stod & slog en röd miniatyrkvast i golvet samtidigt som han skrek WOW så högt att kisset kom av sig. För fyra år sen åt vi brunch på Fairmont & jag kunde kombinera sushi med äggröra & avocado. Idag åt Tor en fiskpinne till lunch & kastade potatismos över hela köket. Själv åt jag bara potatismos för att slippa kasta det. För fyra år sen skålade vi glatt i bubbel... & tänka sig, det gjorde vi idag också! För även om förutsättningarna kanske inte var fullt lika glamorösa idag så var glädjen densamma  & det är något jag är så otroligt tacksam för. Att vi fortfarande har så himla roligt ihop - alldeles klart värt en skål!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Tänk vilka kontraster det kan bli inom loppet av ett par år men att samtidigt behålla kärleken, glädjen och lyckan.

Grattis på er förlovningsdag! ❤️❤️
Kramar från oss

Svar: Ja herregud - det är verkligen mycket som hänt på de här fyra åren. Bröllop, hus & bebis! Glamournivån är väl inte densamma, men allt annat har växt sig så mycket större!
Kram!
Ida

2016-04-09 @ 09:23:32
Postat av: Jo

Är så glad för er =)

Svar: Åh tack Jo - kram!
Ida

2016-04-09 @ 09:57:11
Postat av: Trillingnöten

Awww! Grattis! Vi är såna som firar såna där grejer hela tiden. Dagen vi blev ihop, dagen vi förlovade oss, första kyssen typ :) Inte vi, men jag! hahaha. Maken är schysst och hänger på! Hoppas ni har/hade en fantastisk dag!

Svar: Haha! Man har bara så roligt som man gör sig - så bättre att fira lite för mycket än för lite tycker jag! Älskar också att vi kan fira dubbla helgdagar, svenska & kanadensiska. Gör ju redan det att det blir mindre grå vardag!
& tack - det var ju inte Bermuda, men det var en fin dag i alla fall!
Ida

2016-04-09 @ 13:20:21
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com
Postat av: Ann

Grattis grattis till er! Ja tiden går och det känns som att allt ändras fast egentligen inte :)

Svar: Tack! Det som känns så härligt är ju att de stora saker som hänt oss de senaste fyra åren varit så överväldigande positiva & de jobbiga saker vi gått igenom har alla varit pga "externa faktorer".
Ida

2016-04-09 @ 18:19:32
URL: http://ann-olsson.squarespace.com/blog

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0