Nej nu skiter jag i det här...

Jag känner att jag skiter i att planera något mer för våren nu, för idag vaknade vi upp till ännu en snöstorm. Orka liksom. Fast lite hjälper det att vara ironisk kring det hela. Så här, kanadensarna SUGER på att ta ner dekorationer i tid. Julpyntet sitter lätt kvar fram till påsken, påskpyntet hänger med fram till Canada Day, sen är det pyntfritt fram till Thanksgiving då de kör pynt-pyttipanna & slänger in Halloween med & sen sitter det pyntet uppe till julen. Så eftersom vi precis klarat av påsken sitter det fortfarande lite julpynt uppe & så fort det blir uselt väder, ja då slår folk på det & så sitter man & fnissar inne i stugorna för att... tja, kanske mest för att man har så roligt som man gör sig? Men som sagt, jag har gett upp om våren så nu är det med andra ord årstids-high chaparral här hemma. Spelade den här låten för ungarna, tog fram julporslinet & till fika blev det pumpamuffins.
Näst på tur? Men kanske att vi kör på kalkon till söndagsmiddagen, bikini-Friday & varför inte släpa ut babypoolen?! Nej visst ja, isbad kanske inte är så populärt bland bebisar...

Kommentarer
Postat av: Jo

Åh jag älskar den låten! Tror att den är den största anledningen till att jag tycker om Frost =)

Svar: Så bra! Men tycker att Frost är bra på andra sätt också - inte min favorit animerade film, men definitivt en av de bättre. Har du inte sett "inside out" så gör det förresten!
Ida

2016-04-07 @ 08:04:38
Postat av: Malin C

Åh vad du bakar massa smaskens hela tiden, jag blir hungrig!!

Svar: Dels tycker jag att det är himla roligt att baka, men sen är det rätt praktiskt också. Paul får med sig frukost-muffins på tåget eftersom han åker så tidigt att han inte hinner laga något & kottarna får ett mellanmål som de garanterat (nåja...) äter. Annars är det ju VÄLDIGT MYCKET som åker på golvet. Ja... & så är det en liten lugn stund för mig också att slå mig ner med den där minimuffinsen & en kopp te.
Ida

2016-04-07 @ 10:30:28
URL: http://www.vavawoom.com/malinclapper
Postat av: Jo

Ja, frost är bra men jag såg Inside out och den är verkligen super =)

Svar: Alltså när goofball island rämnar... Lipfest!
Ida

2016-04-08 @ 11:04:56
Postat av: Jo

Ja, verkligen! Eller för mig, ont i halsen för att jag har en stor klump där.

Svar: Bästa animerade filmen jag vet är dock Rise of the Guardians. Har du inte sett den får vi ta & titta på den nästa gång du kommer & hälsar på!
Ida

2016-04-10 @ 19:41:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0