Hönsens första dag...

Äsch, sista inlägget var så deppigt att jag måste väga upp med lite feel good bilder från dagen. Tor var nämligen lite piggare idag (fortfarande febrig dock) så han snurrade runt hönsen en hel massa & pladdrade på helt upphetsat.
Um, väldigt viktigt att hälsa familjetillskotten välkomna med appropriate t-shirts...
Som synest fortsatt väldigt hönspeppad - jag måste springa bort typ femtioelva gånger i timmen & kolla så att alla lever/att de har vatten/om de kanske har lagt ett ägg till...
Det röda i buren är vattenmelon. Har läst att det är bra att ge kall vattenmelon varma dagar & att höns ÄLSKAR det. Verkar dock inte som om våra fyra har läst något om detta för de pickade lite på prov & det var det.
Alltså detta måste ju bara kvala in som "bygga barndomsminnen"!
I natt kommer jag att kunna sova lite säkrare också, vi har nämligen lånat ett elektriskt staket av våra grannar & hägnat in hela hönsgården. Paul testade genom att peta lite på det & kom sedan in & rapporterade att det fungerade i allra högsta grad...

Kommentarer
Postat av: Jo

Vad roligt! Ser riktigt fint ut =)

Svar: Alltså jag tycker Paul har gjort det så himla bra utan ritning & allt. Nu har vi nästan alla dörrar på plats & sen kan tjejerna flytta in!
Ida

2016-08-07 @ 09:44:39
Postat av: Anonym

Så fiffigt med el - staket.. håller ju ovälkomna gäster på avstånd.
Gunilla


Svar: Hemskt bra med grannar som haft höns tidigare! Vi har mycket skunk i området & de gillar att döda höns så det känns bra att ha ett elstaket tills dess att hönshuset är helt klart.
Ida

2016-08-07 @ 17:23:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0