LÄTT-hack...

Åh, det har hänt lite mer på Tors rum! Inte jättemycket, vi har ju roat oss med att vara sjuka den senaste veckan, men nog mycket för att visa upp i alla fall! Först ut - jag har hackat Tors lilla LÄTT sett. Sist ni såg det var det ju helt orört, men sen dess har jag målat det med vit bets samt lagt till lite gröna accentfält & så har jag klätt in stolsdynorna!
Köpte 1 inch (ca 2.5cm) tjock... men hjälp, hjärnsläpp... foam? Typ skummdyna... & klippte till så att det passade stolsitsen precis. Skruvade lös främre delen av stolen, tog ut sitsen, satte dubbelhäftande tejp på den & tryckte dit dynorna. Klippte till en bit tyg från det som blev över från gardinerna, vek runt dynan & sköt tillbaka alltihop in i stolen. Fick banka lite för att få in det, men det gick relativt problemfritt. Sen skruvade jag bara ihop stolen, drog till tyget så att det inte rynkade sig & tejpade fast med dubbelhäftande tejp på undersidan. Älskar sånt här lätt fix - krävs liksom så lite skills att man kan göra det på en höft utan att behöva planera allt i minsta detalj!
Kvar att göra är dock att hitta på något med bordsskivan... I nuläget lutar jag åt att försöka få tag på en svensk karta som jag kan sätta fast & täcka med plexiglas. Eller så är jag lat & orkar inte med hela plexiglaskaparbiten & målar den i samma grönfärg som stolarna... 
Save

Kommentarer
Postat av: Jo

En svensk karta skulle ju vara toppen! Kan nog ändå behövas något över som skydd från små fingrar =)

Svar: Um, jag vill ha en svensk karta i hans rum i alla fall så jag får nog försöka få tag på en som passar bordet. Känns som om han kommer att titta på den mer om den är precis framför näsan på honom istället för på väggen. Så får jag be Paul om hjälp med plexiglaset.
Ida

2016-08-30 @ 23:20:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0