Selmafeber...

Hela familjen följer årets julkalender med stor iver & Tor som har lärt sig säga Selma har sedan dag fem eller så pratat en massa om "Semmas hatt". Så så fort jag började känna mig mikroskopiskt bättre åkte virknålen fram, klart barnet ska ha en Selma mössa! Virkade upp ett stort grått nystan som jag köpte för något sedan länge bortglömt projekt, sydde på en liten röd kant & så fick det bli en boll i en annan grå nyans eftersom ursprungsgarnet inte riktigt räckte hela vägen.
Typ världens sämsta bild, men Tor klev ut på trappen (efter att ha tjatat max på att få gå ut) & bara vrålade av obehag över kylan (-12C & iiiisvindar) så det blev snabbt foto följt av omedelbar ingång. Men hatten satt kvar på begäran tills dess att lillens kinder var alldeles rosiga - så jag tar det som om att han ger sin Selma mössa godkänt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Oj så kallt ni har det!! Blir väl sisådär - 20 i blåsten? Men en såå söt Selma mössa.

Svar: Vet inte exakt kur kallt det var igår, men idag är det -12C & känns som -16C med vinden & det är liksom inget mot hur blåsigt det var igår (vi hade white out varning). Men det ska bli lite varmare nu fram emot jul. Förhoppningsvis inte så att all snö smälter bort, det hade varit hemskt trist nu när vi har winter wonderland här utanför, men hönsen hade blivit glada för ett par dagar närmare nollan.
Ida

2016-12-16 @ 11:36:27
Postat av: Anonym

Ja, och Tor ser ju inte ut att stortrivas i kylan precis..
Gunilla N

Svar: Nej, han är en rätt dålig kanadensare/svensk. Lyckades få ut honom på en liten promenad i parken igår, men mest tycker han bara att snön är "Dirty" & "Blä".
Ida

2016-12-16 @ 19:38:35
Postat av: Bea

Underbart att du har stickat Selmas mössa. Jättefin! Minns att jag sydde en Teletubbies dräkt med mössa och allt till min äldsta när det var maskerad på dagis. Det är fint att hinna ta sig den tiden...

Svar: Oj, det lät som ett rätt avancerat projekt! Tors lilla Selma mössa var liksom en kvälls virkande & så var det klart. :) Det finaste med den är att den känns så skandinavisk - blir helt varm i hjärtat när jag ser honom i den för den är så olik allt annat som man ser barn här i.
Ida

2016-12-22 @ 19:38:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0