Sjuk, sjukare, sjukast...

Så himla sämst - vi har alla blivit jättesjuka. Kan liksom inte minnas sist jag hade 39C i feber, men nu så. Tor leder dock temperaturligan med 39.5C under natten till idag. Han har dessutom åkt på en skrällig hosta som han delar med Paul (Paul är förövrigt piggast av oss alla idag, han har "bara" kommit upp i 38C). Det enda som varit bra med den här dagen är att vi alla är hemma. Paul var nämligen tvungen att åka in till jobbet igår för ett event, så jag blev ensam hemma med Tor. Att själv ta hand om en sjuk 2-åring är väl aldrig en höjdare, men att göra det när man konstant ligger kring 38.8C SUGER. Det är sällan som jag tycker riktigt synd om mig själv, men igår var jag inte långt ifrån tårarna. Happ... peppigare uppdatering än så blir det faktiskt inte idag. Sitter mest av tiden tills Tor somnar så att jag kan gå & lägga mig tillsammans med honom.
 
 

Kommentarer
Postat av: Camilla

Usch och fy! Krya på er!
När man själv har feber och ska ta hand om barnen så gör man verkligen inget utöver det nödvändiga. Jag har precis börjat repa mig efter en febervända och högsta temp på 39.6.. man har inte varit kaxig direkt.
Kram

Svar: Nej det var inga "årets bästa mamma"-dagar här i huset direkt. Tack gode gud för YouTube säger jag bara! & hjälp så hög feber du hade... & med TRE barn! Du är ju en superhjälte bara för att du överlevde!
Ida

2016-12-11 @ 09:27:34
Postat av: Jo

Stackare! Krya på er!

Stor kram :)

Svar: Tack & kram. Det här var förövrigt Pauls föräldrars födelsedagspresent till Tor & oss andra...
Ida

2016-12-11 @ 20:02:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0