Tor två år!

Idag har vi firat Tors andra födelsedag & som vanligt när det kommer till sånt jag älskar är det svårt att förstå att tiden gått så snabbt samtidigt som det känns som om han varit här en hel evighet. Vi började dagen med en playdate, vår lilla granne Aviva var här i 90 sötdödiga minuter. Sen, på farmors begäran, blev det lunch ute på vår lilla flygplats. Så här på vintern kan det vara lite dåligt med flygplan, men vi hade tur & det stod parkerat en liten Cessna precis utanför vårt bord - så Tor var helt till sig under större delen av lunchen. 
Eftersom det var Tors födelsedag kom personalen med en liten korg med bilar som Tor fick välja från. Jag "Säg tack Tor!". Tor "Five?"... Mål för 2017, jobba på att vara artig! Med lunchen avklarad åkte vi hem till för en snabb vända tårta & sång innan Pauls föräldrar, som var med på lunchen, åkte hem.
Vi följde upp med att öppna lite mer paket:
Tor fick bland annat "Kackel i grönsakslandet" av min mamma:
Tor "Chicken, katt, pappa!". Alltså, jag dooog av skratt. Paul "Suck Ida... kan du sluta skratta, så likt är det ju ändå inte!" Men alltså jo - jag kan så se varför Tor tror att det är en bok om pappa! ROLIGT!
Avslutade dagen med prata en himla massa om dinosaurier samt titta på Selmas Saga tillsammans. Nu så här efter att Tor har gått & lagt sig känns det så varmt & fint i hela mig, vi hade en så mysig dag ihop. Inga jättehappenings kanske, men när jag frågade om Tor hade haft roligt idag svarade han JAAA med stora bokstäver. Min lilla fina kotte... Det känns lite märkligt att han redan är så stor, hela två år, samtidigt ser jag verkligen fram emot att vara mamma till ett lite större barn. Bebisar i all ära, men nu händer det ju så himla mycket & jag bara älskar hans små funderingar & tankar om livet. Ser så mycket fram emot att se & höra honom utvecklas under 2017!
Save
Save
Save
Save

Kommentarer
Postat av: A

Grattis, grattis! Tänkte tipsa om två böcker för små dinosaurieälskare. Dino abc och dino 123 av sarah sheppard. Nu kanske ni redan har dem men om inte kan jag verkligen rekommendera böckerna. Min dotter som är tre älskar dino 123 (hon kommer att få dino abc i julklapp). Jag har blivit utsedd till en stegosaurus medan hon är en utahraptor...

Svar: Åh vad bra med boktips! Vi har dem inte & jag har velat skaffa fler böcker om dinosaurier - ska kolla nästa gång vi är på bokhandeln!
Ida

2016-12-07 @ 09:27:11
Postat av: Jo

Grattis till Tor! Vad härligt med bra kalas. Roligast med Paul Pettson =D

Lilla Tor har blivit stor! Har köpt lite kläder i present och de är så mycket större nu. Ok att jag har tagit i lite för tillväxt men ändå. Han är ingen liten newbee längre.

Kram på er!

Svar: Alltså jag skrattade så att jag höll att kissa på mig. Varje sida - peka på Pettsson & ropa PAPPA!
Ja hjälp, det är stor skillnad på bara två år. Du ska höra hur han pratar på nu, så många ord & så många funderingar!
Ida

2016-12-07 @ 15:48:51
Postat av: Malin%2520C

Hipp hipp hurra!! Vilka stora grabbar vi har nu <3

Svar: Ja verkligen - händer ju så mycket på två år! Från ett litet knytt som bara sover till en liten person som kan cykla, sjunga & prata upp en storm!
Ida

2016-12-07 @ 19:19:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0