Tips mottages...

Nu på fredag kommer en av mina bästa vänner här i Guelph (vågar inte skriva ut hennes namn bara utifall att) att förlova sig & jag är så himla glad för hennes skull. Har vetat det i cirka en vecka nu & håller lite smått på att explodera - förlovningar är ju bara så otroligt härliga! En liten del av mig önskar dock att hennes kille inte berättat det för mig, för herreguuud så nervös jag är för att jag ska råka försäga mig! I vilket fall, funderade tillbaka på när Paul friade till mig & kom ihåg hur mycket jag önskade att jag hade haft fina naglar när alla ville titta på min ring. Så nu har jag sceamat lite & lyckats få med mig henne på manikyr på torsdag. 
 
Sen hoppas jag att vi kan fira henne när vi träffas för vår craft group nästa vecka. Vet inte exakt vad vi ska hitta på, men bubbel känns som ett måste. Vad hade ni gjort som överraskning i fall att någon av era vänner förlovat sig? Behöver tips!

Kommentarer
Postat av: Silverbean

Haha, det är en sann vän som tar med på manikyr i förbyggande syfte. Behövs nästan inget mer. Men bubbel är ju aldrig fel förstås :-)

Svar: Manikyr check! Nu hoppas jag bara att hon inte repar den till imorgon. :)
Ida

2016-01-14 @ 08:36:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0