Paketräddning!

Vi hade en sån katastrofmorgon idag. Tor & Daisy har nämligen varit ifrån varandra sen i torsdags, så jag tror att det blev någon form av överslag när de såg varandra idag. De första fem minuterna var allt super puttinuttigt & sött, men resten av tiden fram till lunch slogs de om allt. Allså, man blir ju liksom dränerad på ork in till benet. Nej ni får inte slåss om Tors stövlar, nej ni behöver inte bråka om samma legobit när det finns HUNDRA andra att välja på, nej du behöver inte få psykbryt för att Tor råkade peta på sin egen bilbarnstol (Daisy kan vara väldigt possessive)... BLEH. Så när postguden knackade på dörren kändes det lite som någon kastat mig en livlina från eden. Alltså, paket. Jag måste bli bättre på att försöka skicka paket själv för jäklar vilket lyckopiller det är!
Little Mr Dirty feet fick en Lillegubben docka men blev nog mest glad för "ex, ex!"
& så blev det slutligen eftermiddag, Daisy gick hem & Paul rullade in på uppfarten & livet kändes lite mindre crazy. Ägnade kvällen åt trädgårdsarbete, flygplans-span & så testade Tor att äta senap vilket var mycket roligt enligt samtliga i Familjen Lättroad!
Save
Save

Kommentarer
Postat av: Trillingnöten

Hahahaha! BARN! Ett under att de växer upp till normala människor tycker jag! Jag dealar med treåringar som fortfarande bråkar om minsta lilla bit varje dag. Och nu är det också vem som är störst, snabbast...Jeez louise! PAKET ÄR roligt. Jag är så dålig på sånt jag med, och svär varje år att bli bättre...kanske nästa år? :)

Svar: Ah, så treårstrotts är ingen myt alltså? Ser ju kanske inte jättemycket fram emot det... :)
& jag tycker att du var GRYM på paket - Tor bara älskar sin lilla ubåt!
Ida

2016-06-16 @ 18:52:14
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0