Psykbryt deluxe...

Alltså... alltså... psykbryt delux!
 
Målade precis klart det allra sista lilla i Tors rum innan vi börjar med projekt lister & ni vet - det kändes riktigt bra, som om jag verkligen får saker gjort & på riktigt närmar mig att vara klar! Hade bara en liten sak kvar att göra innan jag kunde sätta in ännu ett checkmark i min to do lista - dra bort målartejpen...
Dessvärre var det inte bara tejpen som drogs bort, utan även takfärgen - längsmed HELA sträckan jag tejpat. En sekund eller två övervägde min hjärna att explodera av frustration. Sen slängde jag tejphelvetet åt helvete & gick ner & tröstbakade bananbröd. Det ska fan ta mig aldrig gå lätt...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så frustrerande! Kanske räcker det med att bara måla där runt där det var tejpat? Ja man kan bli sur för mindre...hoppas bananbrödet blev gott iallafall.
Kram
Gunilla

Svar: Jo jag ska... måste bara uppbåda lite ork först! Men förhoppningsvis får jag det målat imorgon eftermiddag. & bananbrödet blev jättegott så det hjälpte upp humöret. :)
Ida

2016-06-23 @ 17:51:57
Postat av: Ann

Samma känner jag....fast av annan orsak. Hittade myror i min raised bed, och antingen dom eller någon annan insekt äter mina fina seedlings :( Oh well. Bättre lycka nästa år liksom. Jag får se om jag vågar lägga upp några bilder på boxarna..

Svar: What, så snabbt? & så himla trist att något äter dina plantor. Här är det ekorrarna som förstör allt mitt förarbete. I nuläget har de grävt upp i princip alla mina mangoldplantor & de har skövlat precis varenda solros. Så himla trist när man har jobbat så länge på något. Så jag ser på det lite som du gör, att det här blir ett testår & så kan vi förhoppningsvis lära oss av det till nästa år.
Ida

2016-06-24 @ 16:00:39
URL: http://ann-olsson.squarespace.com/blog

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0