The monster parsley...



Mmmm, tabbouleh =)
Jag längtar ihjäl mig till en lika fin trädgård som du har. Igår var vi och köpte material till mina raised beds som vi äntligen fick OK för att bygga igår (så sent ute, men vår apartment manager glömde fråga vår landlord om det var ok att bygga boxar). Men jag har redan planterat massa frön, för typ mer än en vecka sedan och de har redan blivit jättestora så nu måste jag verkligen plantera dom. Vi köpte även 4 tomatplantor för ett tag sedan, och jag hoppas de ska ge några tomater! Och så har jag ju mina svenska fingerling potatisar som bara väntat på att bli planterade (hittade ju sådana i Alaska, finns säkert här också men men). Här är det dessutom jättevarmt, (för mig alltså, mellan 20-32 grader och lägg till runt 50-70% luftfuktighet) så svettigt, första gången jag bor så långt söderut....typ på samma breddgrad som rivieran.
Appropå smultronminnen så kommer jag ihåg att jag alltid försökte trä dom på grässtrån sådär fint men sedan blev det för många och grässtråt gick sönder så jag jag tappade alla på grusvägen...inte lika roligt. Men de gick att äta ändå om man rensade dom lite haha.
Underbart nar det vaxer sa det knakar! Taboulé ar nagot jag brukar kopa fardig faktiskt. Maste smaka
annu godare med hemlagad.
Har i sydostra Frankrike ater man den riktigt finhackad...men det finns manga olika varianter.
Du ar verkligen jattebra pa att odla..hoppas skorden blir riktigt fin.Som sagt sa ar det ren LYX med egna gronsaker!
Kram
Gunilla