No internet and roosters...

Vi har varit internetlösa här i huset eftersom någon stackars Rogers-anställd (typ motsvarande Telia) lyckades gräva av en kabel under helgen. Poff sa det & så var halva Guelph med omnejd utan internet. Kan inte låta bli att tycka hemskt synd om personen som gjorde det - måste ju vara SÅ jobbigt att ställa till det på det sättet så att alla kollegor måste jobba övertid över påskhelgen.
 
Anyway, efter att vi tinade fram hann vi med att jobba lite i trädgården, inviga Tors sneakers & så tillverkade jag ett litet påsk-kort till Pauls föräldrar. Vi skulle ju dit på påskmiddag så det kändes lämpligt att ha något barnbarn-tillverkat. Tvingade (under arga skrik) Tor att hålla händerna mot ett papper, cirklade runt efter bästa förmåga & klippte sen ut följande:
Vilket resulterade i ännu mer skrik av modellen SUPER ARGT BARN. Tor har nämligen utvecklat en förkärlek för Kukuku - alltså tuppar (kuckeliku) - & tydligen var det här likt nog för att kotten skulle få ett ohämmat habegär. Barnet bara hängde i mina byxor & vrålade KUKUKU med ilskna tårar som sprutade, så jag fick panik-klippa till en version 2 & den har han nu knatat runt med sen i söndagsmorse. Pust, det här med att underhålla en 1-åring är verkligen ett heltidsjobb.
Men ett himla roligt jobb!

Kommentarer
Postat av: Malin C

Hahaha åh <3! Känner igen det så väl... Man får attack-gör saker för att den lilla vulkanen inte ska svämma över.

Svar: Japp, småbarnsföräldrar är nog överlag väldigt bra på att "släcka bränder". Det tänder ju till så himla lätt för de små & det här med "sen" & "snart" är ju inget som de direkt accepterar - så ibland är det definitivt lättare att paniksvänga ihop en lösning.
Ida

2016-03-29 @ 11:42:49
URL: http://www.vavawoom.com/malinclapper

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0