Sjukstuga...

Tanken var att det här skulle bli värsta superhelgen. Sol samt att hela stan firar universitetets 75-åriga jordbruksmässa & vi hade planerat att gå på kattshow, hundutställning & titta på boskap. Det hade till & med hintats om en ko med ett inopererat litet fönster i magen så att man kan se hur de ser ut när de idislar (jag vet, helt sjukt, men jag var morbit nyfiken i alla fall). Dessutom levererade postguden paket på fredagsmorgonen - med Tors första stövlar, perfekt upplägg med andra ord... men så var det det här med bronkiten.
Kotten har kanske inte samma enhusiasm som vanligt & än värre är det med kottens mamma. Har nämligen åkt på en genomvidrig släng av bihåleinflammation. Var så sjuk igår att jag däckade på eftermiddagen & sov som en död till klockan sju på kvällen då Paul tvingade upp mig för att äta lite middag. Gick & la mig samtidigt som Tor & har sovit mest hela dagen idag också. SÄMST. Allra värst är att alla ljud gör så grymt ont i huvudet på mig, det skäääär liksom in i märg & ben & 15-månaders småbarn är väl kanske inte världsbäst på att vara tysta. Speciellt inte om de har bronkit & kanske tycker lite synd om sig själva & absolut inte när deras pappa försöker få dem att låta mamma sova i fred... Vet inte hur många gånger idag Paul har fått bära ut vansinnesargt litet barn från sovrummet, bara för att få göra om det hela två sekunder senare. Nej, idag var en sån där dag då jag helt enkelt tyckt hemskt synd om samtliga i vår lilla familj. Utom Mumin, som bestämde sig för att vara ass-cat precis när Paul lastat in Tor i bilen & lämnat mig för en tyst liten välsignad stund... Hade jag mått bättre hade det varit fara för att katten blivit en muff.

Kommentarer
Postat av: Trillingnöten

Fy tusan!! Jag hoppas det blir bättre snart för dig! Jag hade samma förra året och det var det värsta jag varit med om. Hade det i flera månader! Utan att jag fattade vad det var så klart...

Ps, Den där kossan, var den levande, den med fönster? Spännande!

Krya på dig!!

Svar: Bihåleinflammation SUGER - så stackars, stackars, dig som gick runt med det så länge! Jag brukar få det ett par gånger per vinter, men som tur är brukar min kropp klara av det på egen hand. Paul å andra sidan behöver alltid antibiotika.
& japp, levande kossa med hål i magen. Har inte sett den själv men Paul kom hem med bildbevis idag & jag har stirrat på bilden i en smärre evighet & kan liksom inte förstå hur någon ens kan komma på tanken!
Ida

2016-03-20 @ 11:59:03
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0