BRIO tåg!

Vi började morgonen med att träffa ett par av våra vänner på ett fik nere i down town. Härligt, avslappnat, barnvänligt ställe & jag fick äntligen träffa min kompis Michelle som jag inte sett på alldeles för länge. Hon letar hus & jag tipsade henne om huset på andra sidan gatan som jag råkar veta ska upp på försäljning om någon månad. Visar sig att hon känner ägaren, så hon ringde faktiskt upp direkt efter vår fikaträff & de ska dit på förhandsvisning imorgon - så vi håller tummar & tår för att de ska få köpa det! I vilket fall, vi hängde där fram tills det nästan var dags för lunch & sen körde vi förbi postkontoret & hämtade upp en liten present till Tor...
Tors första tågsett! Klassiskt fint i trä från BRIO, men loket är batteridrivet så det var en rolig liten nyheten från de manuellt framförda tåg jag lekte med på 80-talet.
Tor är ju så liten än att man aldrig riktigt vet om något ska bli hitt eller miss, men det här var en klockren present. Liten var med på noterna från första början & höll humöret uppe under hela tiden vi satte ihop banan (en bedrift om man ser till hur resten av dagen gick).
& sen lyckan i det lilla loket som tuffade runt spåret...
Paul var ungefär lika glad han med, modelltåg var nämligen något han ÄLSKADE som liten så det här var nostalgi delux!
Resten av dagen ägnades åt trädgårdsfix samtidigt som jag önskade att vi hade haft en liten eldstad av något slag i trädgården så att jag hade kunnat starta åtminstone en liiiten majbrasa. Det får bli till nästa år helt enkelt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0