Födelsedagsprep & kålfrossa...

Vi är i förberedelsetagen igen - den här gången för Tors födelsedag. Det innebär att vi snor runt som små svettiga råttor & försöker fixa till alla små & stora projekt som släpar efter här i huset. Här hade man ju kunnat fokusera på projekt som är direkt partyrelaterade, men så fungerar inte riktigt vi... Nej, Paul har istället ägnat helgen åt en massa höns & trädgårdsjobb - så som att spika fast en presäning över taket på vårt trädgårdsskjul samt tömma regnvattentunnor inför vintern. Ni hör ju, väldigt kalasbetonat... & jag har målat fönster & dörrlister samt hela det rum som ska bli vårt sovrum. Happ... Så är vi!

Sen tog vi en liten tur till St Jacobs också. Paul köpte julkakor för okristligt mycket pengar & jag köpte kål för 12 kronor. Känner att mina pengar var en bättre investering:
Checka frenesin! Alltså jag måste plantera SÅ mycket grönkål nästa år så att tjejerna har något att knapra på över vintern! Lite surt att lägga utrymme på en så trist växt, men det är inte så mycket att göra åt det - de har mig virad kring sina små dinosauriefötter! Sist men inte minst försökte vi få till ett litet adventsfoto med Tor, det gick sådär. Nästan 2-åringar är himla usla på att posera...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0