Daytrips...

Jag måste blogga golven, för herregud så fina de blev, men tills dess att jag fått ett par vettiga kort (batteriet till kameran laddade ur) så får det bli ett par bilder från de senaste dagarna istället. Vi har jo bott i huset KAOS pga golven, så vi har försökt hitta på lite utflykter för att komma undan från röran. Paul kanske inte bryr sig så där jättemycket i & för sig, men jag får typ ticks av att sitta inmurad av möbler... Anyway, det har alltså blivit ett gäng ävenflykter & gårdagen var lätt bäst. Vi började med St Jacobs farmers market där jag köpte paprikor för 140kr - men så fick jag också två JÄTTE kassar fulla. Sen bilade vi till mitt nya mål i livet, Elora, ungefär den sötaste stan på jorden & någon gång bara måste vi köpa ett litet hus där känner jag. Jag menar - när folk sätter upp den här typen av små stånd i sin trädgård... Bliiir ju liksom inte sötare än så här!
& deras bulk store var fantastisk. Nästan så att det är värt att åka dit bara för att ta in atmosfären... Förresten, finns bulkaffärer för mat i Sverige? Alltså, ställen där man kan köpa mjöl, nötter, bönor, socker & typ ALLT i matväg i lösvikt & får ta med sina egna förpackningar att lägga maten i.
När jag köpt en massa lösvikts cashews gav vi efter för Tors pladder om "gass, gass" & köpte glass till ljudet av Tors glädjetjut. Avslutade med lite lekparkshäng - dragkraften till gungor är nämligen stor i barnet. Jag bara "Men då sitter vi på gungan & så kan du putta Paul" & Paul bara "Meeen hönsmamma, han kan gunga själv!".
Nu har jag inte ett enskilt kort på hur det självständiga gungandet gick, bara en video - men jag tog en screenshot på hur vi kan sammanfatta det hela...
Hönsmamman vs Paul: 1-0.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0