One more day!

Så i fredags tog jag mod till mig & berättade att vi inte längre känner att vi kan ha Daisy här. Det var en helt OK konversation, om än inte världens roligaste. Är ju alltid lite känsligt när det handlar om barn & uppförande - svårt för föräldrar att vara objektiva i alla lägen. I vilket fall, imorgon gör Daisy sin sista dag här & det känns SÅ skönt. För även om de leker jättefint ibland & hon är så duktig på att lära sig svenska så blir det inte bättre med bitandet & nu är det så pass att Tor vägrar vara nere på golvet när hon kommer på morgonen. Stackars lilla kotten bara hänger kring mina ben & vill komma upp så fort hon knackar på dörren. Så ja, det känns i hela hjärtat & magen att vi valt rätt. Tack & lov har Daisy redan fått en ny plats hos en kvinna som tar hand om en större grupp barn, så det känns skönt att veta att hon hinner skola in sig där innan den nya babyn kommer. Så vi kan väl sammanfatta med - slutet gott allting gott!

Kommentarer
Postat av: Malin C

Vad skönt att det löste sig så bra! Hemskt att han ska behöva känna så i sitt eget hem så förstår att du är nöjd med beslutet. Önskar att den typen av daycare fanns här i Sverige, finns inga dagmammor här hos oss iaf.

Svar: Nej det går ju inte att ha det på det sättet, man måste ju få känna sig trygg hemma! Spelade ingen roll att det innebar en mindre bekväm diskussion för mig, jag kände att jag var skyldig att se till att det blev en förändring för honom. Så ja - det känns jättebra nu när det är gjort.
& jag tror att de har fasat ut dagmammorna vilket jag tycker är rätt sorgligt. Större dagisgrupper kan ju vara helt rätt för vissa barn, men inte alla. Tycker att det ska vara upp till föräldrarna att bestämma vad som är rätt för ens eget barn.
Ida

2016-09-28 @ 19:21:14
URL: http://www.vavawoom.com/malinclapper
Postat av: M%E5lvaktsmamman

Modigt och härligt att det känns bra.

Svar: Men SÅ härligt! Fast kul var det ju inte, speciellt inte när Daisys mamma skickade ett sms & sa att hon hade haft en anxiety attack baserat på att behöva hitta ny barnomsorg. Då kände jag mig så himla elak... Men samtidigt ser jag ju hur glad Tor är nu i jämnförelse & det är ändå det allra viktigaste.
Ida

2016-10-01 @ 22:54:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0