Photo session!

I måndags kom Liz & Millie & hälsade på & vi bestämde oss för att ta en liten promenad i parken. När vi gick där kom en man fram, presenterade sig & berättade att han fotograferade bilder för ett "condo project" & undrade om han kunde få ta ett par bilder på oss. Vi sa ja & när han var klar gav han mig sitt kort & jag frågade om han kanske kunde skicka en bild eller två till oss om de blev bra. Han sa "självklart, eller, varför tar jag inte ett par närbilder på barnen nu om ni vill?!" & helt plötsligt fick vi en liten mini-foto-session bara så där!
Alltså, så himla söta ihop de små bästisarna!
Tor frågar efter Millie minst en gång per dag, så jag ska skriva ut en av bilderna & rama in till hans rum så att han kan se henne när saknade blir som värst. 
& faktum är att jag, som typ är världens mest "fotosnåla" människa faktiskt tycker att bilderna är så pass fina att vi bokat in en riktig session med Hark. Alltså, det här är stort! För jag har på riktigt bara betalt för bilder EN enda gång i hela mitt liv & det var typ fem år efter min student när farmor fortfarande var ledsen för att jag inte tog några studentbilder så när jag ändå skulle på bal i Lund bokade jag en session som jag tog med min studentmössa till bara för att göra henne glad. Men sen printade gubben som ägde fotoaffären upp världens största bild på mig med studentmössan & satte upp i fönstret för att marknadsföra sig inför kommande studenfirande & jag blev så himla trött att jag aldrig bokat en fotograf sen dess. Inte till bröllopet, inte när jag var gravid & inte när Tor var en bebis... Men nu så, om lite drygt 2.5 vecka smäller det. Någon som kan gissa varför?!

Kommentarer
Postat av: Jo

Vilka fina bilder! Jag och Johanna gjorde en fotosession när mamma fyllde 50, det blev sisådär eftersom Johanna glömde att ta med de kläder jag hade valt... Blev väl ok ändå =)

Kan dock inte komma på vad som händer i början av september som gör att ni ska ta bilder just då. Kommer kanske säga "Ah, just det" men nu kommer jag på nada.

Kram!

Svar: Äsch då. Men din mamma blev säkert lika glad för det!
Jag tror att du kommer att säga "Men gud, javisst!" för en av anledningarna - men huvudorsaken är svårare att spika. :) Återkommer om 16 dagar med svar! :)
Ida

2017-08-19 @ 23:42:51
Postat av: %C5sa

Ska Tor börja i kindergarden el ngt?

Svar: Det ska han faktiskt! Två förmiddag per vecka. Är orolig för hur det ska gå samtidigt som jag är så himla taggat på att äntligen få lite Ida-tid! Men det är inte därför... :)
Ida

2017-08-20 @ 03:13:17
Postat av: Jo

Så nyfiken =)

2017-08-24 @ 15:50:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0