Apparently Christmas is over...

Vi försökte julpynta den stora granen idag men det gick i ärlighetens namn skitdåligt. Först grävde vi fram våra gamla julgranskulor, som i princip alla är av glas, & Digby blev helt galen & bara "DÖDEN ÅT ALLA JULGRANSKULOR!". Så Paul & jag tittade på varandra & bara "eh, nej, vi har två katter & en tre-åring, vi kan inte ha glaskulor". Så vi packade ner allihop, stoppade dem i en donationspåse & donerade dem till Goodwill. Bara det att vi SEN insåg att affärerna redan börjat plocka bort julpyntet (?!) - så i nuläget har vi 8 plastkulor i vår gran & that's it.
FAIL
Alltså, man hade ju kunnat bli deppig för mindre men i nuläget är vår gran så himla spartansk att det istället slagit över & blivit roligt. Typ den ultimata minimalistiska/skandinaviska granen! Nääästan så att jag funderar på att behålla den som den är, men för Tors skull får vi ta ett ryck till & försöka med ett par fler affärer. Men hittar vi inga fler får jag helt enkelt försöka kompletera med pepparkaksgubbar & lite annat hemmagjort pynt. Dessutom har Tor sin egna lilla gran på sitt rum & där ser det i alla fall lite bättre ut!
Markant bättre pynt/gran-ratio här...

Kommentarer
Postat av: Jo

Hos oss brukar granen knappt synas så en spartansk gran skulle vara svårt =)

Konstigt att de redan tagit bort julpyntet! Det är ju en vecka kvar, de kan väl ändå vänta till mellandagarna. Lycka till!

Kram!

Svar: Nej men eller hur, en hel vecka kvar & man kan ju tycka att skulle vilja kränga in i det sista. Nästa "holiday" är ju inte förrän i februari, kan tycka att de nog gör mer pengar på extra julgranspynt än en alla-hjärtansdag-display...
Ida

2017-12-17 @ 09:52:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0