God Jul!

Kikar in lite snabbt för att önska er alla en riktigt GOD JUL! Hoppas att ni inte stressar ihjäl er, att barnen är så där sött tacksamma & att ni har snö vart ni än befinner er (ja eller, kanske inte du i Grekland Alex, det känns som det kanske inte varit optimalt just där...)! 
Vi sitter just & skriver våra julkort till våra grannar & ska snart sticka iväg ut & dela ut dem samt en hel massa ägg - vår lilla jultradition som vi startade förra året. Sen blir det kakbak & så ska vi se om vi kan få till att titta på Kalle Anka. Med tanke på det "kaos" som årets julvärdar verkat ha skapat hemma i Sverige det här året känns det också helt OK att bara leta reda på någon gammal inspelad version! I vilket fall - njut glöggen & vörtbrödet lite extra för mig, det är det jag saknar mest idag - men vi väger upp med lite bubbel så det gör det hela lite lättare att ta! :D

Kommentarer
Postat av: %C5sa

God Jul på er också. Vi har haft en jul på resande fot och ja, vi kan väl summera med att alla längtar hem.
Stora kramar pä er och vi hörs mer framöver.
/Åsa

Svar: Ja det är verkligen inte alltid lätt att vara på resande fot, speciellt inte på julen då det redan är rätt stressigt. Hoppas att ni är hemma nu i alla fall & kan njuta av mellandagarna i lugn & ro! Kram!
Ida

2017-12-24 @ 21:41:42
Postat av: Malin C

God Jul! Så härligt att ni fick en vit jul. Här regnade det bort, vilket ändå känns helt ok för det ska komma mer om en vecka :)
Hoppas att ni har en riktigt mysig julhelg nu.

Svar: Jag är helt barnsligt glad över snön, för mig är det verkligen en jätteviktig del av själva julstämningen. Hoppas att ni hade en jättehärlig julafton & att C blev nöjd med sina presenter! Tor fick en stor brandbil av tomten (det enda han verkligen önskat sig i flera månader) & sov med den! :)
Ida

2017-12-25 @ 02:48:04
Postat av: Maria Årzén

GODJUL till er och i Göteborg är snö en Utopi på Julafton:)) Men men, Juldagen och ALLA måsten är över, fy sjutton va skönt.

God fortsättning.

Kram Maria

Svar: Haha, ja men så skönt - njut mellandagarna! Kram!
Ida

2017-12-25 @ 09:39:18
Postat av: Alex

God jul!!

Snöfritt blev det. Mer t-shirt väder. Får se hur de är uppe i bergen när vi åker på utflykt i morgon :)

Svar: God fortsättning & det kanske är bäst med t-shirt väder just hos er. :) Här har det smällt till & blivit tvärkallt, var -21C när vi klev upp imorse... hade gärna fått vara lite varmare!
Ida

2017-12-25 @ 20:52:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0