House staging goals...

Sisådär, nu ligger Pauls föräldrars hus uppe till försäljning & vi kan alla pusta ut lite! Det här har ju verkligen varit en process att ARBETA sig igenom - men jag känner att jag personligen har lärt mig en hel massa när det kommer till house staging. Inte för att vi funderar på att sälja vårt hus (just nu känns det som om vi kommer att bo här forever), men i fall att jag någon gång skulle piffa för försäljning så känner jag att jag har ett par saker att fixa. Först & främst, jag har en tendens att putta alla möbler upp mot väggarna... Men efter den här upplevelsen känner jag att jag måste jobba lite på att skapa lite space mellan möblerna & väggen. Tror projekt nummer ett får bli att skapa ett "dining space" med lite mer rymd. Sen måste jag jobba på mina "bedding skills". Är så himla kass på att bädda sängen överlag & när jag väl gör det är det med minimal finess - två kuddar, slätt täcke, no more. Tänker att jag kanske kan börja med att investera i ett överkast, så får jag se om orken räcker till att lägga till ett par extra kuddar. För alltså, jag tycker att nordamerikanska kuddfyllda sängar ser SÅ mysiga ut - men vad gör man med alla kuddar när man väl ska lägga sig för natten? Känns så himla meckigt att flytta runt 5 onödiga kuddar varje kväll... Um, & så måste jag jobba på att rensa vår diskbänk från onödigt bråte. I nuläget känns det som om varje kvadratcentimeter är belamrad med prylar - tror att jag får sätta som mål att ha det utrensat innan vi lyfter mot Sverige!

Kommentarer
Postat av: Jo

Wow! Vad fint det blev =) Nu är ju säljbilder alltid extra fina men jag önskar att det fanns förebilder för de där ser ut som att det aldrig varit fullbelamrat med skräp. Bra jobbat!

Svar: Jag ville ta förebilder något helt sjukt mycket, men det kändes inte riktigt rätt från ett moraliskt perspektiv. Bara att skriva om muslorten känns lite så där... att dessutom lägga upp foton hade känts som att hänga ut dem totalt. I vilket fall, visst blev bilderna helt sjukt bra?! Snöfattigt januari känns ju inte som den ultimata tiden på året att ta utomhusbilder, men jag tycker att fotografen till & med fick till trädgårdsbilderna helt otroligt fint!
Ida

2017-01-29 @ 10:23:10
Postat av: Malin%2520C

Superfint!! Och vilken underbar... eldstad eller vad man ska kalla det. Öppen spis? Fantastisk i alla fall!!

Svar: Hm... nu blir jag osäker. Öppen spis känns kanske lite mindre medan eldstad låter lite mer "rough". Vad säger man på husannonser i sverige? Fast där har folk kanske mest kaminer & det är ju inte det här...
Ida

2017-01-30 @ 09:35:18
Postat av: Jo

Jo, det klart, det är kanske inte så snällt.

Trädgårdsbilderna blev jättebra och man kan verkligen se potentialen =)

Svar: Tydligen är pappan i familjen som köpte huset ett stort trädgårdsfan, så han kommer att älska trädgården till våren - Pauls föräldrar har nämligen planterat hur mycket fina saker som helst där ute. Är lätt det jag kommer sakna mest med det huset.
Ida

2017-01-30 @ 17:10:35
Postat av: Anonym

Så fint det blev. Fina inredningstalanger du har.Och fantastiskt bra jobbat.

Svar: Åh tack! Mycket jobb, men det är så härligt när allt faktiskt blir klart i tid & man kan ta ett steg tillbaka & känna sig nöjd med det man åstakommit!
Ida

2017-01-31 @ 19:27:23
Postat av: Gunilla N

Du måste vara helt slut efter detta! Se till att vila lite nu.
Kram

Svar: Jag känner mig faktiskt rätt slutkörd - men bra mycket bättre än hur det var under helgen. Då trodde jag att jag höll på att bli sjuk, men det var kroppen som krashade lite efter allt arbete.
Ida

2017-01-31 @ 19:33:53
Postat av: Dekbedden dons

It's a shame you don't have a donate button! I'd without a doubt donate to this
outstanding blog! I suppose for now i'll settle
for book-marking and adding your RSS feed to my Google account.

I look forward to new updates and will talk about
this website with my Facebook group. Talk soon!

2017-09-14 @ 18:59:07
URL: http://https://www.dekbeddenland.nl/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0