A little garden update...

Det har varit en så otroligt kall vår här i Ontario, så fastän det är juni känns det inte alls som om sommaren kommit igång på riktigt. Det är liksom mer stickad tröja än shorts väder. Det här gör att trädgården inte heller tagit fart, men jag har så smått börjat i alla fall. Igår planterade jag bland annat basen på farmors minnesträd (vi var tvugna att plantera det innan minnes-stunden, så jag har nya planer för vad vi ska göra då). 
Ville att det skulle vara både vackert, användbart & väldoftande - så valet föll på rosa lavendel & timjan. Nu kommer väl säkert timjan att ta över hela lådan innan sommaren är slut, men jag hoppas att lavendern är nog stor för att kunna hålla sig undan från att bli helt överkörd... We shall see. I bakgrunden kan ni, förrutom min vitlöksbädd (som mirakulöst överlevde hönsattacken!), förresten se mitt lilla potatisland... 
Har sått rädisor & spenat mellan fårorna som jag hoppas kunna skörda innan potatisplantorna blir för stora så att de hamnar i skugga. Förövrigt var tanken att alla plantor skulle vara i raka fåror... Alltså, fail på den. Ser mest ut som om jag varit full & glad när jag knölade ner potatisarna!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fina pallgragar... ser städat & prydligt. ut

Svar: Tack! Är så mycket lättare också tycker jag, gör att man slipper böja på sig så himla mycket!
Ida

2017-06-08 @ 11:53:58
Postat av: Gunilla N

Vilken lycka med egenodlat ! ☺️



Kram ram

Svar: Ja det är det verkligen! Jag ligger lite efter med trädgården det här året, men hoppas ändå få en någorlunda skörd. Egna tomater & bönor känns som ett måste!
Ida

2017-06-08 @ 12:06:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0