A shot of happiness...

Den här veckan har varit så himla värdelös, så det kändes lite uppförsbacke med helg. Det är nämligen morsdag här imorgon & då ska ju liksom allt bara vara så fint & härligt - vilket det alltså inte alls kändes som de senaste dagarna. Men så vaknade jag imorse & kände mig lite lättare om hjärtat & helt plötsligt började det rulla på i rätt riktning. Det var äntligen sol & lite varmt, Paul föreslog att vi skulle åka ut till Whiffletree, Tor var på supergott humör & så hamnade vi lite på villovägar & landade i Elora, som är världens sötaste lilla by, där vi hittade ett ställe med supergoda burrito bowls plus klättrarvänliga stenar:
& så lyckades vi knöla in två av tre plommonträd i saaben, så bara det kändes som en bedrift! Tor var på sitt allra mest hjälpsamma humör & fixade även att manövrera en liten minispade med rätt stor framgång:
 
& det här är ju liksom inga stora saker, men den här våren känns det lite som om det gäller att greppa varje möjlighet att vara glad. Det är nämligen så himla lätt att jag blir deppig & nere, så den här typen av dagar är verkligen jätteviktiga. En stor injektion glädje i vad som annars lätt känns som en enda jobbigt gyttja av saknad...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0