Val & tidningsartikel...

Först av allt, tack till alla er som hörde av er på olika sätt gällande valet. Känner att jag börjar luta lite mer åt ett håll, men ska ta imorgon till att läsa på lite mer & sen hoppas jag skicka in min röst på fredag. Eller, om jag inte kan bestämma mig, så skjuter jag på det lite ytterligare & åker in & röstar i Toronto den 28e. Inte mitt top-val direkt, men som sagt - att motsätta sig SD är det viktigaste, så om det krävs att jag åker in till stan så får det helt enkelt vara på det sättet.
 
MEN nu, till andra nyheter... TADA! Kolla vilken fin artikel jag fick i lokaltidningen! Så himla lycklig över hur bra den blev (ser till artikeln i stort & har överseende med vissa grammatiska missar)! Morgonens möte med reportern & Bob Bell på marknaden var också så genompositivt - bara det att marknaden för första gången kan hålla öppet i 90 minuter sedan vi började leverera mat, hur fantastiskt är inte det?! Snacka om att verkligen kunna SE att man gör skillnad! Det enda jag önskar ikväll är att farmor kan se det här från vart hon än är nu... Farmor som verkligen var den mest generösa människa man kan tänka mig hade gett mig världens goaste kram om hon varit i rummet nu... det är nästan så att jag kan känna den... 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ann Rumbleinthearctic

Men wow! Vilket projekt. Och grattis till hur lyckat det blev!
Har ingen egen trädgård eller raised bed längre för vi har flyttat, igen. Men det finns en massa community gardens så nästa år kanske det blir något planterande för mig igen :)

Svar: Tack! Har lite mer saker på G med det så vi får se var det hela slutar, men känns definitivt som jag lyckats sätta igång något riktigt bra!
& oj, så ni är i NY nu? Hur länge då & trivs du?!
Ida

Postat av: Jo

Men shit vad kul! Hoppas många ser artikeln och hör av sig 😃

Svar: Nu var det kanske inte bästa timingen att resa bort samtidigt som den gick i tryck, men det var faktiskt ett par från Guelph som kom fram till mig på båten till Pelee & gratulerade mig till projektet!
Ida

2018-08-25 @ 17:25:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0