Sirap & liten utflykt...

Så himla fin liten helg vi haft! I lördags lyckades vi äntligen få till en playdate med Tors bästa kompis Millie (de har varit superupptagna, vi har varit superupptagna & vi har alla varit sjuka i vändor så det är evigheter sen sist) & vi slog till med en trip till Mountsberg Conservation Area - en helt fantastisk fin park. Fast park är liksom så missvisande i det här fallet. För det är inte bara lite stigar i skogen, utan lador med djur för barnen att hälsa på, ett raptorcenter (vi ska tillbaka dit & titta på fåglarna senare i vår) & nu så här på vårvintern arrangerar de också något som heter Maple Town. Barnen får lära sig en massa fakta om hur man framställer lönnsirap, se hur den kokas & äta pannkakor med lönnsirap.  
Typ hur mysigt som helst med massa supertrevliga, välutbildade, parkförvaltare & allra allra bäst enligt Tor & Millie, en tur i skogen med de här bjässarna. 
Tor (som nådde upp typ till deras knän) "Oh you are so cute! I love you!"... Inte det minsta rädd för hästar med andra ord!
& idag åkte vi ut till Elora & hälsade på hos Daisys familj i deras nya hus.
Tor & Daisy var så himla glada över att se varandra igen & Elora är ungefär den sötaste lilla kanadensiska stad (by?) som finns så jag bara älskar att vi har någon som vi känner där så att vi har en ursäkt att åka dit! Sen hjälpte det också att vi hade fantastiskt väder (8 grader & strålande sol), så vi tog en promenad i byn & älskade ihjäl oss över alla gamla fina stenhus. Kan liiite önska att vi bodde där vi med, men vi ligger precis på smärtpunkten för vad Paul fixar att pendla varje dag så det är liksom inte aktuellt att lägga till ytterligare en timme på resan... Jaja, fint med en liten utflykt i alla fall & så kom vi hem & det var fortfarande perfekt väder så vi passade på att spika upp våra lönnsirapshinkar för det här årets sirapskok.
 
& så fick vi en SÅ god nyhet också - men den berättar jag om imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0