Influensa - fortsättningen...

Herregud så hemsk den här influensan är & då har vi ändå den milda varianten. Igår var värsta dagen hitintills. Tryckförändringar, massiva bihåleproblem, dålig sömn & lite för mycket fasta (enligt mig är all fasta för mycket, men jag har varit tvungen att fasta till efter lunch två dagar den senaste veckan för blodprov) kombinerat resulterade i "the perfect storm" & jag fick den värsta huvudvärk jag haft i hela mitt liv. Paul fick åka hem med det tidigare tåget för att ta hand om Tor & sen låg jag i tyst beckmörker från 5 igår eftermiddag till 8 imorse. Nu känns det som om jag har gått en boxningsmatch, men jag kan i alla fall stå på benen. Woot. Sen hjälpte det ju inte heller humöret & måendet att jag fick tillbaka ett G på min engelskahistoria tenta. Så himla surt att få 87% & ändå inte få ett VG. Bleh. 
 
Men nu är det en ny dag & jag försöker fokusera på annat & bestämde mig för att det bästa sättet att starta dagen på var att göra en god gärning. Min kompis Michelle jobbar på en veterinärklinik tvärs över gatan & igår smsade hon det här fotot på en patient:
otroligt vacker & jag, som numera brinner för alla fåglar, började gråta när jag fick reda på att hon gått bort imorse. Men stället hon blev skickad till efter den första utvärderingen på Michelles klinik gjorde verkligen sitt allra bästa för att rädda henne & faktum är att de räddar, & släpper ut, mer än 1000 vilda djur per år. Det trots att de bara har en enda IV-pump. Så det var det dagens goda gärning fick bli, en liten donation för att de skall kunna köpa ytterligare en pump så att sjuka djur inte skall behöva köa för att få den vård de behöver... & det är ju så fint att ge till något man verkligen känner för, för även om jag fortfarande känner mig som sju svåra år så känns det helt fint & varmt (om än rossligt) i bröstet. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja influensan är riktigt tuff iår. Jag har haft två varianter och är fortfarande inte på topp.
Ni får krya

Svar: Åh nej, två gånger - hjälp så jobbigt! Hoppas att det snart börjar kännas som vanligt igen, är ju så jobbigt när sånt här håller i sig.
Ida

2018-01-28 @ 00:24:09
Postat av: Gunilla

er så gott det går. Med citron o honung.,hjälpte mig Iaf.
Bon courage 😍

Svar: Jag dricker neocitran (som en citronig hostmedicin) med honung & det hjälper lite. Har också fått tips om att äta en hel, krossad, vitlöksklyfta med honung. Känner mig mindre pigg på den...
Ida

2018-01-28 @ 00:32:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0