Check, check, check & eeew!

Under ett par år, i princip från det att vi flyttade från Toronto, rullade livet på lite för snabbt & jag hittade liksom inte tiden för de där sakerna som egentligen är måsten. Som att hitta en läkare eller en tandläkare. Men nu, efter skitåret 2017, har jag tagit itu med allt det där & idag var dagen då jag kunde bocka av ALLT på listan! Inga cellförändringar, ingen hudcancer, bra värden på mina blodprov, rena tänder & så det sista av allt - fixa ett hål i en visdomstand. Så skönt! Ja, eller inte att fixa hålet då. Shit vad det var obehagligt. Dels för att jag dök upp hos tandläkaren med en redan molande huvudvärk... inte så smart, så här i efterhand inser jag ju att jag skulle ha svalt en mindre arsenal med ipren innan jag dök upp, men så långt tänkte jag dessvärre inte. Fast vad som var ännu värre än att borra när huvudet redan kändes skit var bedövningen. För den tog inte bara i munnen utan gick upp över kinden & in i ögat! Alltså, det var så vidrigt - hela ögonlocket bara "slooow moootion druuunk!" Har någon av er någonsin råkat ut för samma effekt? Det här var bara den tredje tanden jag fixat i mitt liv, så jag har liksom inte riktigt koll på det här med tandläkarbedövningar - men en sak är helt säkert, nu blir det noll rafinerat socker framöver & tandtråd varje dag. Vad som helst för att aldrig mer behöva gå runt en halv dag med ett ögonlock som känns helt Frankenstein!

Kommentarer
Postat av: Jo

Det är så himla skönt att få sånt där gjort, gör att man kan slappna av =)

Usch vad obehagligt! Har bara fått bedövning en gång och den blev som den skulle, hoppas att jag slipper uppleva det där. Hu!

Kram!

Svar: Ja det är jätteskönt & nu ska jag verkligen se till att jag inte "faller efter" så här någonsin igen.
& det var riktigt äckligt, jag kände hur det liksom rann in i ögonlocket & sen var hela ögat väck i typ två timmar. Blä.

Kram!
Ida

2018-03-15 @ 11:37:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0