Klar för terminen & Victoria recap...

Jag är äntligen klar med studierna för den här terminen! Skickade in min sista uppsats i söndags så nu har jag studiefritt fram till i höst! Känns SÅ skönt, de här sista veckorna har varit tuffa att få ihop & det känns nästan overkligt att helt plötsligt inte behöva sitta & jobba varje kväll efter Tors läggning. Bara tanken - att kunna titta på en film med ett glas vin istället! Men nu har jag ju inte bara pluggat de sista veckorna, har lyckats klämma in lite trevliga saker också så jag tänker att vi kör ett par recap inlägg. Allra bästa Jo kom ju tex på besök förra veckan & firade Victoria Day med oss. Victoria Day är en ganska typisk kanadensisk heldag i den månen att man inte gör något så där jättespeciellt förrutom att äta gott, dricka öl & smälla lite fyrverkerier. Så vi körde på det mesta av det där - minus ölen. Nu är jag inget fan av fyrverkerier överlag, pga av en massa olika anledningar, men det går ju inte att förneka att det gjorde Tor något helt vansinnigt lycklig så det var fint att se hans glädje. Vi började lite lätt med tomtebloss:
Här hade jag lätt kunnat sluta, han var glad nog ändå - men Paul kunde naturligtvis inte hålla sig (för att han är en man) & hade köpt ett par större pjäser också. Någon var SÅ pepp!
Jag, lite mindre... För mer än 10 år sen hade vi en allvarlig fyrverkeriolycka i familjen & jag måste erkänna att det där fortfarande sitter i men jag försöker att hålla det i shack. Vill inte överföra mina rädslor & fobier på Tor om jag kan undvika det (förrutom motorcyklar, där tänker jag fobia utav bara den - vad som helst så länge han inte sätter sig på en). Det hjälper i alla fall att vi köper sånna där fyrverkerilådor istället för att panga iväg en raket åt gången & sen att vi är stenhårda med att fyrverkier aldrig är leksaker utan något man måste ha jättemycket respekt för. 
Sommarens första långhelg innebär traditionsenligt även att man börjar plantera ut saker i trädgården, så snart kommer det en liten trädgårdsuppdatering också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0