Spring chicken surprise!

Återigen, så svårt att komma till att skriva något när jag har massa skoluppgifter - men nu har jag ett grupparbete kvar + en större uppsats & sen har jag ledigt fram tills i höst. Ska i ärlighetens namn bli rätt skönt. Känner att det är lite kämpigt att hålla igång studierna när det är soligt ute & det finns hur mycket trädgårdsarbete som helst att ta itu med... Dessutom är ju Paul & jag typ bäst på att ta på oss knäppa projekt som lätt slukar hur mycket tid som helst. Som den här helgen... Pauls mamma fyllde år & eftersom hon flera gånger sagt att hon också vill ha höns bestämde vi oss för att överraska med ett gäng små tjejer. Känns perfekt så här på våren + att de behöver något som piggar upp dem. Sagt & gjort, medan jag pluggade i lördags åkte Tor & Paul iväg & köpte tre ISA-browns.
So far so good. Tor roade sig med att bekanta sig med de nya damerna medan Paul & jag städade ur vårt lilla hönshus som vi lånar till Pauls föräldrar på obestämd tid. 
Men sen blev det lite mer komplicerat... Vi hade bokat en uHaul men pga något fel i bokningssystemet blev det dubbelbokning & helt plötsligt stod vi utan bil. Vilket definitivt är ett problem när man måste transportera ett helt hönshus 1.5km & man bara har en liten personbil utan dragkrok att tillgå. Så vi kläckte världens knasigaste plan & lånade en liten cykelkärra av en kompis som vi spände fast huset på & sen cyklade jag hela vägen till Pauls föräldrar med det. Alltså... det här är ju bara så knäppt & så Paul & jag! :D
Hahaha! Alltså jag skrattade så att jag grät hela vägen över till deras hus. Kände mig som ett sånt himla ufo som cyklade runt där med ett hönshus på släp men jag tog mig dit & tjejerna är installerade & har redan lagt sitt första ägg så MISSION ACCOMPLISHED! Men jag tänker att det kanske är både första & sista gången i mitt liv som jag försöker mig på det här!
 
& hur reagerade Pauls mamma kanske ni undrar? Att få tre höns i födelsedagspresent är ju också lite... out there... Först såg hon helt shockad ut, sen en blandning av rädd & uppspelt & nu imorse när hon skjutsade Tor till skolan pratade hon i princip bara om hur fina hennes små tjejer är. Så ja - jag hoppas & tror att det här kommer att bli jättebra!

Kommentarer
Postat av: Jo

Ni är inte knäppa, ni är innovativa 😉

Kul att hon tyckte om det ☺

Ses snart!

Svar: Haha - tack Jo, väldigt generös tolkning!
KRAM!
Ida

2018-05-08 @ 22:45:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0