The last month...

Jaa... vad ska jag säga, den senaste månaden har varit otroligt tung. Dels har jag haft väldigt mycket skolarbete (tack & lov var mamma här & kunde underhålla Tor, så det underlättade väldigt mycket) men sen har jag varit så sjukt stressad över hela den här immigrationsläkargrejen. Har varit på inspelat videoförhör på polisstationen & det var väl inte helt inom min comfort zone. Poliserna som jag lämnade mitt vittnesmål till var jättesnälla, men att sitta i en liten kal låda utan fönster med en stor väggkamera riktad mot en samtidigt som man pratar om något oerhört traumatiskt var väldigt påfrestande. Tack & lov har jag ett väldigt bra minne, som jag verkligen litar på, så det kändes som en trygghet i det hela - att jag kunde svara så utförligt på alla frågor. Men nervositetsnivån var ändå helt utan dess like. Hade på mig nyinköpta jeans & jag svettades så mycket i handflatorna att jag gick ut därifrån med helt blå handflator... 
 
Men allt det här bleknar gentemot den senaste veckan. Förra helgen fick Pauls pappa nämligen en stroke & efter att de tog honom av livsuppehållande åtgärder dog han i torsdags. Så himla tungt & eftersom min mamma åkte hem till sverige i samma veva hamnade stackars Tor i en total livskris. För honom försvann nämligen grandpa, momo & pappa på samma gång (Paul bodde på sjukhuset under de sista dagarna) & eftersom han fortfarande är så liten trodde han att de alla dött. Vet inte hur många gånger jag försökt förklara de senaste dagarna att momo & pappa i alla fall lever... Usch, när ens lilla unge är så där ledsen så känns det verkligen som en kniv i hjärtat & att sen behöva lämna honom på skolan ovanpå det var ett trauma i sig. Helt hysteriskt barn som bara skrek eftersom han trodde att jag skulle lämna honom jag med... Men nu är i alla fall Paul tillbaka & jag känner att vi redan återfått åtminstone en del av balansen i familjen, även om det naturligtvis är fortsatt kämpigt. 

Kommentarer
Postat av: Camilla

Först av allt vill jag beklaga sorgen av förlusten av grandpa, dad och svärfar!

Jag hoppas att Tor mår bättre nu när ni alla är samlade och att ni alla får tid till att sörja. Ni har haft väldigt mycket sorg på kort tid (känns det som).

Massa kramar ❤️

Svar: Tack. Det har varit jättetungt & sen jag skrev det här inlägget har Pauls moster också dött... vad är oddsen liksom! Känns väl i ärlighetens namns som det inte bara är Tor som är i kris utan lite allihopa, men det är bara att bita ihop & försöka fungera för både Tor & Pauls stackars mamma.
Kram
Ida

2018-11-10 @ 21:50:20
Postat av: Jo

En enormt stor kram till er alla. Jag tänker på er och skickar en massa kärlek till er ❤

Hälsa även Pauls mamma att jag tänker på henne också, hemskt att förlora både sin syster och man på samma gång.

Kram!!!

Svar: Kan liksom inte ens förställa mig - vilket slag! Vet inte riktigt vad vi ska göra för att hjälpa henne igenom det hela, men börjar med familjemiddag nu idag. Någonstans måste man ju ändå hugga tag i det hela... Kram!
Ida

2018-11-11 @ 12:57:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0