Brinn för...

Kom av mig med bloggen igen - läkarnämden hörde nämligen av sig & berättade att de två detektiver som jobbat med mitt fall, & som kom hit & tog mitt vittnesmål, blivit utbytta mot någon jeppe som inte träffat en enda av oss som gått igenom detta. Vill ju tro att det inte kommer att påverka slutresultatet, men i ärlighetens namn känns det väl lite kört. Fick så himla bra kontakt med Dan & Heather när de var här & kände verkligen i hela kroppen att de trodde på min historia & att det som hänt var fel... så att någon som inte ens pratat med mig på telefon ska besluta om läkarens licens känns ju bara som ytterligare en smocka & jag börjar bli så himla trött på det. Känns som om jag gått en boxningsmatch hur länge som helst utan att få in en enda smäll själv, bara varit slagpåsen som fått ta emot... 
 
& så tittade jag på dokumentären om Josefin Nilsson idag & bara grät ögonen ur mig. Fy fan alltså för hur kvinnor behandlats & fortsätter att behandlas i vårt samhälle
 
Är ju himla svårt att gå vidare från ett sånt här inlägg & försöka hitta tillbaka till någon form av positiv ton - men jag är ändå tacksam över att det är 2019 & att vi i alla fall vågar prata om sånt här högt. Väljer att se på det som åtminstone ett litet steg i rätt riktning. 

Kommentarer
Postat av: Jo

Åh nej. Jag förstår verkligen att det känns jobbigt och jag håller tummarna för att äcklet äntligen blir av med sin licens.

Jag har inte orkat titta på den dokumentären, har läst lite om hans uttalanden och tidigare beteende så känner att jag bara kommer att må dåligt. Såg däremot Surviving R.Kelly och det var bara fruktansvärt. Förstår inte hur man blir sådan att man känner sig överlägsen och att man har äganderätt över kvinnor. Fy fan!

Stor stärkande kram till dig!!! :*

2019-03-28 @ 09:13:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0