Dagens födelsedagsbarn...

För Sverige i stort blir väl den 15 juni framöver mest förknippad med vår nya lille prins, men vi har firat en helt annan födelsedag idag - Digbys! Tänk att min lilla kattunge har blivit hela tre år gammal! Vårt fina lilla busfrö med de mest otroliga blå ögon jag någonsin sett. En roligare, tokigare mer energisk liten varelse får man leta efter. Det är alltid roligt att umgås med Digby, för du umgås verkligen med honom, han är en hemskt social liten varelse. Var jag går där är i regel Digby också, oftast pockandes på uppmärksamhet med sina seriefigurspip. En av alla de saker jag uppskattar så mycket med Digby är att det aldrig blir tråkigt kring honom, han hittar alltid något att roa sig med & i processen lyckas han i regel få Paul & mig att börja skratta. Det är som att bo med en liten luddig, kramgo, clown!
Tre år gammal, men fortfarande min lilla kattunge & alltid min hjärtekatt!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Grattis på födelsedagen Digby! Tänk att våra små bebisar blivit så stora, den 27:e fyller Svante tre! Helt galet, var de inte små pälstussar nyss?!

Svar: Jag vet... tiden flyger verkligen. Blev helt rädd när jag insåg att Digby är 3 & Mammut fyller 6 i augusti. Tycker inte alls det var länge sen de kom hem till oss!
Ida

2015-06-16 @ 07:57:03
Postat av: Camilla

Grattis Digby! Men tre år!? Tyckte nyss ni fick hem er ulltuss...
Kram

Svar: Jag vet, det är helt knasigt att han är så stor nu. Samma sak med Tor, kan inte begripa att han är ett halvår. Känns som jag knappt hunnit blinka sen december!
Ida

2015-06-17 @ 08:45:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0